Orgasme vaginal, orgasme clitorià

 
- Embaràs, càncer, embaràs, càncer, embaràs, càncer...
- Tranquil·litza't una mica professora Delligat, ara sortirà la metgessa i et dirà que és un no res.
- Tot això és culpa del puto Marc. En quin mal moment vaig aparèixer jo pel Titus. No hi vaig mai i un dia que hi vaig, m'emporto el premi gran. Puto boig! De veritat, estic així per culpa d'ell. Ara el senyor no entén per què no tinc orgasmes vaginals, que totes les noies que han estat amb ell bé els han tingut i que no pot ser que jo només els tingui clitorians.
- Tu no ets multiorgàsmica?
- Sí, sí, sóc multiorgàsmica de tipus clitorià. I ara sembla que amb això no n'hi ha prou, no. Ara t'has d'escórrer per dins! Què els passa als homes? Embaràs, càncer, embaràs, càncer, embaràs... I l'altre, el meu ex, el Ricard, que no deixa d'enviar-me fotos despullat. A veure, tots els exs són follables, però no confonguem termes, allò de dissabte passat va ser un decisió etílica.
- Ara sortirà la doctora, et donarà els resultats i ho veuràs tot diferent.
- Però és normal, tu contesta'm com a noi, que el Marc em demani un seixanta-nou del revés? Diu que així és millor, que la pot ficar més endins. Tu et penses que em pot dir això? Què es pensa que sóc? Una puta? Embaràs, càncer, embaràs, càncer, embaràs, càncer... A veure, que ja tinc una edat i no estic per anar jugant, que jo el que vull és tenir un fill i casar-me amb un noi que m'estimi, em cuidi i em faci feliç.

Si un dia apareix per la teua vida una professora de geografia que fa classes de religió i és tan divertida com aquesta: adopta-la.

6 comentaris:

  1. Anònim22/1/13

    Volem una segona entrega de la professora Delligat!

    ResponElimina
  2. La professora Delligat donarà joc. Proper lliurament: el Follòdrom.

    ResponElimina
  3. Anònim23/1/13

    M'agrada aquest llenguatge tant planer. M'encanta aquest manifest.

    ResponElimina
  4. Anònim26/1/13

    El follòdrom va ser una proposta de la CORI - Ariel Santamaria i companyia) per les municipals de Reus de fa 5 anys.

    Ets un tipus poc original...

    P.S. Munchkiniscomingaguen

    *Sànset*

    ResponElimina
  5. Anònim9/4/13

    Estimar, ser feliç, religió (collons amb la privada, sort que ja no hi sóc).... la professora Delligat té un problema mostra masses carències en un sol post.
    cercant10

    ResponElimina
  6. Anònim10/4/13

    Si potser si! Massa sobrada de sexe del bo i potser falta d'amor, és el que deu tenir el segle XXI i la falta de valors, ja m'agradaria a mi treballar amb aquesta professora, però la veig més de pública que de privada, no sé.

    ResponElimina