El follòdrom


L'arribada de la primavera ha despertat aquests dies els rituals d'aparellament en els esonians del centre. Mentre les esonianes femella es mostren receptives semidespullant-se o fent morros mentre es fotografien amb el mòbil, els esonians mascles lluiten entre ells per demostrar qui és més fort i defensar un racó de pati o de passadís des d'on emetre vocalitzacions per a atreure els exemplars del sexe oposat. La visió d'aquesta activitat, que té el seu punt àlgid a les 11 del matí, inclou besos, arrambades i fregaments.

Els visitants podien gaudir d'autèntica natura en obert i del frenesí sexual esonià fins que fa pocs dies la senyora Mirambell, presidenta de l'Ampa, en un descans de la immensa tasca no remunerada econòmicament que realitza a l'institut cada dia, en va quedar escandalitzada, cosa que la va portar a mantenir una reunió d'urgència amb la direcció del centre per a evitar aquest tipus d'espectacles lascius.

Ara, doncs, per ordre expressa del director del follòdrom, un dels objectius del Pla d'Acció Tutorial (PAT) i, per tant, de tot el claustre és el manteniment del nombre exacte d'esonians, i ni un de més! Això ens fa destinar molts esforços docents a la vigilància exhaustiva de la fauna de l'hàbitat a fi i efecte de no permetre'n la reproducció, sempre amb especial cura dels alumnes conductuals i dels de resultats acadèmics més desastrosos.

Els professors realitzem aquest nou encàrrec amb alegria perquè tots, sense excepcions, secretament, ens imaginem els esonians reproduint-se com els protozoaris i el que no estem disposats a entomar és, d'aquí uns anys, tot de minipresidentes de l'Ampa potinejant per l'institut.

4 comentaris:

 1. Anònim13/3/14

  ja se sap, les hormones que desperten...

  ResponElimina
 2. Anònim13/3/14

  Jo segueixo apostant per la castració com a millor mètode anticonceptiu.
  Si ho portéssim fent de fa temps evitaríem presidentes de l'ampa i similars...

  P.S. Tens temps lliure, eh?

  *Sànset*
  o *Haddock*

  No sé...

  ResponElimina
 3. Ufff tinc un adolescent de 15 anys i seria una especie per estudi perque de moment res de res de tot aixó...

  ResponElimina
 4. Anònim21/5/16

  A la senyora Miranbell potser li aniria bé una mica de frenesí esonià a la seva vida... ;)

  ResponElimina